Овен, Стрелец, Лъв- може да получите някакъв подарък, буквално и в

...
Овен, Стрелец, Лъв- може да получите някакъв подарък, буквално и в
Коментари Харесай

Хороскоп за 1 октомври: Овен, Стрелец, Лъв можете да разчитате на доза късмет! Водолей, Везни, Близнаци намалете темпото!

Овен, Стрелец, Лъв- може да получите някакъв подарък, безусловно и в по-широк смисъл. Денят е подобаващ да отбраните ползите си, да подействате положително на това, което имате… Ще бъдете много продуктивни и изобретателни, можете да разчитате и на доза шанс.

Дори и да сте натоварени с повече задължения, те ще бъдат такива, които ви доставят наслаждение или пък могат да ви подействат обогатяващо… Пазете се от недоразумения в дома и фамилията, въпреки всичко денят е подобаващ да ги изчистите, в случай че в предишното е имало такива…

Телец, Дева, Козирог–  постоянно ще се оказвате в центъра от внимание, ще оказвате мощно влияние на околните… Мнозина ще проведат разяснителни диалози, в които се почистват възможни недоразумения, на повърхността може да излезе и нещо не доизказано, тъй че да погледнете на значими за вас хора от един различен и чужд до този миг ъгъл. През втората част от деня и късно вечерта може да получите значимо задоволство, тъй като получавате задоволително поддръжка от значими за вас хора или осъществявате ваше предпочитание, изпъквате, среща се някой, който да порадва сърцето ви.

Водолей, Везни, Близнаци– се пробвате да наваксвате с възможни изостанали каузи, в случай че има такива. Все отново не е изключено някои от вас да се устроят фамилен празник или пък ще избират компанията единствено на най-близки хора. От вас може да се изисква също така- да намалите темпото, с цел да извършите оптимално верен или подобаващ избор.

По разнообразни способи и мотиви посредством протичащото се можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да извършите разбор, избор, в случай че се постанова подобен. Разбирате кои от вашите фантазии са осъществени… Възможни са нараснали разноски, а в по-неприятна форма- спор на ползи, пробвайте се да измененията това в по-далечна вероятност, с цел да не попадате в сходни интервали в бъдеще, в случай че в този момент това е тематика за вас…

Риби, Рак, Скорпион– няма да ви липсва внимание и компания, тъй че мнозина ще прекарат прелестно, изключително през втората част на деня и вечерта. Подходящо време е да изчистите възможни недоразумения с обичани хора, да водите разяснителни диалози, в случай че това се постанова. Все отново звездите ви насочват да анализирате значими за вас връзки, ще има такива предпоставки и в случай че в предишното са зародили разлики и недоразумения, в този момент е уместно да ги изчистите, стига да не са преминати някой граници. Иначе- ще се разделите с неверни показа или илюзии, само че това постоянно е потребно, оказва помощ ви да извършите верен избор, в случай че се постанова подобен.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР